Ilmoittau­tuminen

Ilmoittau­tuminen on tehtävä 30.8.2024 mennessä alla olevan ilmoittautumislinkin kautta – LINKKI ON AUKI!

Mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti myöhästyneitä ilmoittautumisia otetaan vastaan 24 h ilmoittautumisajan päätyttyä, ilmoittautumismaksu(t) tulee olla maksettuna  tällöin kuusinkertaiseksi korotettuna, maksu tulee suorittaa saman aikaisesti.

Ilmoittautumissivuille päivittyy reealiakainen tilanne ilmoittautuneista joukkueista.

Ilmoittautumismaksu 30 € / joukkue maksetaan  SM-viestit/Esbo IF tilille
FI25 4055 0017 2776 47 / Esbo Idrottsförening rf, BIC / Swift HELSFIHH.
Kirjoita maksun viestikenttään seuran nimi ja joukkueiden määrä.

Ilmoittautumislinkki

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla kuin Turussa 2023, Tilastopajan järjestelmän kautta ja ilmoittautuminen ON AUKI!

Tutustu hyvin alla oleviin ilmoittautumis- ja varmistusohjeisiin – olkaa tarkkana päivämäärien ja aikojen suhteen, niistä ei jousteta.

Muistutamme myös, että maksu tulee olla suoritettuna viimeisenä ilmoittautumispäivänä (tai jälki-ilmoittautumispäivänä) – vain näin varmistatte ilmoittautumisen loppuunsaattamisen oikeassa järjestyksessä!

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumiset on tehtävä 30.8.2024 mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Sivuille päivittyy reaaliaikainen tilanne ilmoittautuneista joukkueista. Salasana ilmoittautumiseen on espoo24.

Ilmoittautumismaksu 30 € / joukkue maksetaan tilille FI25 4055 0017 2776 47/ Esbo Idrottsförening rf. Kirjoita maksun viestikenttään seuran nimi ja joukkueiden määrä.

Ilmoittautuminen ja osanoton varmistaminen tämän linkin kautta

Kun ilmoitat seurasi ensimmäisen joukkueen, saat sähköpostiisi linkin, josta pystyt tarkastelemaan ilmoittamiasi joukkueita ja tarvittaessa perumaan ilmoittautumisen. Ko. linkki on sähköpostikohtainen, joten jos seura ilmoittaa joukkueita eri henkilöiden toimesta eri sähköpostiosoitteilla, sähköpostiin tulleesta linkistä näkyy vain ko. sähköpostin kautta ilmoitetut joukkueet.

Huomioikaa, että lomakkeen kautta pystyy ilmoittamaan vain lisenssin omaavia urheilijoita. Mikäli ilmoitat urheilijan, jolla ei vielä ilmoittamishetkellä ole lisenssiä, tee kyseisen urheilijan ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen jukka@tilastopaja.fi. Lisenssi pitää kuitenkin olla maksettuna ennen kilpailujen alkua.

Mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan 24 h ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumismaksu(t) maksetaan tällöin kuusinkertaiseksi korotettuna. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen jukka@tilastopaja.fi. HUOM! Jälki-ilmoittautumismaksu tulee olla maksettuna samana päivänä, muuten jälki-ilmoittautumista ei hyväksytä. Maksu suoritetaan tilille FI25 4055 0017 2776 47/ Esbo Idrottsförening rf

Joukkueisiin voidaan varmistaa vain niitä juoksijoita, jotka ovat ilmoitettu kisoihin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä mihin tahansa lajiin. Edellyttäen, että urheilijalla on sääntöjen mukaan osanotto-oikeus ko. lajiin.

Osanoton varmistaminen

OSANOTON VARMISTUS ON EHDOTON EDELLYTYS OSALLISTUMISELLE JA JOUKKUEMATERIAALIN NOUTO EI OLE SAMA KUIN OSANOTON VARMISTUS!

Joukkueen juoksujärjestys vahvistetaan osanoton varmistuksessa. Osanoton varmistus on tehtävä viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua. Lajin alku tarkoittaa hetkeä, jolloin laji esiintyy ensimmäistä kertaa aikataulussa.

Varmistuksen voi tehdä aikaisintaan lajia edeltävänä päivänä, eli lauantain kilpailuihin aikaisintaan perjantaina ja sunnuntain lajeihin aikaisintaan lauantaina.

Osanoton varmistus tehdään sähköisesti ilmoittautumissivun kautta. Sivuille päivittyy reaaliaikainen tilanne varmistaneista joukkueista. Varmistuksen salasana on espoo24.

Varmistamislinkki